DJ Злати Петров

НАЧАЛО ЗА МЕН УСЛУГИ ГАЛЕРИЯ ВИДЕО КОНТАКТ       Здравейте, бъдещи младоженци,

Предстои ви най-важният, най-незабравимият ден във вашия съвместен живот. Дали споменът за него ще ви кара да се усмихвате, или да изпитвате досада,до голяма степен зависи от избора на подходящия дисководещ.

Смея да твърдя, че ако се спрете на мен ще се постарая да оправдая вашите очаквания и да превърна вашата сватба в незабравим спомен. Това, че съм дисководещ не е случайна моя приумица. Тъй като баща ми е музикант от малък имах възможност да се запозная с озвучителната техника и музиката да ми стане любима и единствена професия. В групата му често сядах на ударните инструменти и постепенно започнах да замествам барабаниста.

Първите ми изяви като дисководещ бяха по време на паузите, когато групата почиваше, а аз забавлявах аудиторията.Това беше през далечната 1991 г. В началото на 1993 г. започнах първите си самостоятелни изяви по дискотеки и клубове, а от средата на 1998 г. се специализирах във воденето на сватбени тържества. Възможността да създавам настроение и да улавям пулса и вибрациите на множеството беше увличащо и завладяващо. Това ме караше отново и отново да поемам ангажименти и да се справям все по успешно.

Имам изразен собствен стил във воденето на сватбени тържества, но основно правило в работата ми е да се съобразявам с изискванията и музикалните предпочитания на младоженците. Мога да бъда, както под светлините на прожекторите с осезаемо присъствие, така и дискретно, не натрапчиво да направлявам хода на купона.
Изборът е ваш!!!


Член на Национална асоциация на професионалните сватбени дисководещи